Pages

3

Aku pon nak jadi awek penjaga gol!!

salam.

eh boleh tak aku nak update 2 entry dalam satu malam? tak boleh??

eh suka hati la blog aku!! ok2. pendek je, janji! haha.

tajuk; aku pon nak jugakkk ada boyfren yang terer tangkap bola macam khairul fahmi.

keke.

kalau la bf aku terer tangkap bola, mesti follower blog aku mencanak naik dari 29 orang ke 29 ribu orang. mesti banyak stalker!!tak tak...mesti semua orang baca entry aku sampai bengkak mata2...then cari entry yang aku tulis pasal AKU DAN DIA.... wahh... secara otomatik nama nadira tersenarai dalam antara carian terbanyak di google selepas hanis zalikha...wahh lagii...

suka. suka!

tp itu lah permulaan kepada satu bala! gile ar kesian aku kat awek kfcm ni. tak paham kenapa semua orang dengki sangat.. aku bukan nak hilite pasal awek dia yang kena kutuk secara terus-terusan selepas meng-over-expose-kan boyfren sendiri dalam blog sendiri..tp aku cuba nak ketengahkan perangai dengki orang melayu yang tak boleh tengok orang bahagia skit.

ehh lantak dia laa nak expose macam mana rupa pon, boyfren dia. biar laa dia paranoid pon sebab sapa yang suka tengok boyfriend ramai secret admire secara TIBA-TIBA. maksud aku seblom ni bf ko rakyat biasa. all of the sudden famous pulak! shock kot.

beb. kalo aku pon jeles. kalo aku ada bf, dan baru berusia 21 tahun...fikiran kurang matang sangat. diploma baru. mesti la excited glabah skit tulis pasal bf yang hensem macam plakon jepon tu...! dah aku sayang bf aku. aku express kn dalam blog. ape yang kau tak puas hati?

macam blog mamat ni, sanggup buat entry khas lagi. ye aku stuju memang annoying skit blog awek dia ni...tapi awek mane yang tak paranoid kalo bf tetiba fames? cuba kalo awek tu tulis entry khas untuk kau bro..mesti ko suka kan? sebab xde orang tulis menda mcm tu kat dia so dengan busuk hati kutuk orang paranoid. cuba tetiba awek ko jadi artis? paranoid takk? sengal.

sudah2 la dengki tu. KFCM tu bagos. bebakat.. orang macam dia tak dilahirkan setiap tahun. tapi bila ada ada isu mcm ni mesti ar distracting. hilang ar focus dia bodoh. biar jela dia nak kapel dengan awek dia. happy2. yang kau dengki kenapa?

aku emo laaaa!!! sebab aku pon penah kena. aku tau prasaan bila orang dengki dengan kita. bertahan & bertahan.... end up memang yang jahat & hati busuk gak menang. itu lah dunia. kan orang jahat slalu menang kat dunia??kan2??

kapel dengan laki yang tak brapa nak hensem pon ada orang dengki...inikan pulak khairul fahmi..!

haih. selamat mendengki...!

3 comments:

Aku said...

haruslah paranoid.... hehehehe... tapi bak kata orang bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor... hahahahahaha...

Nadira Sani said...

pergh..

adakah kamu ialah 'mamat' yang dimaksudkan? wahaha...

ermm...ehem..yah sy mengaku jika sy jadi beliau sy jugak akan paranoid. tapi sy harap dia dapat jadi coolll~ mcm dr. harlina...istri angkasawan tu..

dan saya jugak mahu jd cool mcm dr. harlina..eheh.

btw, thanks for dropping by kimy!

anizsDANbintang... said...

paranoid? haha
ekosistem tak pernah stabil..

btw, nice blog dear =)

Back to Top