Pages

2

...dan bermulanya semester 5...

phew...selepas menempuh perjalanan yang panjang dan memenatkan..merentasi laut china selatan semata-mata untuk menghabiskan baki pengajianku..akhirnya sedar tak sedar dah omost 2 weeks pon kat sini...memang sekejap je ase...n for this semester..ade rase lain sket cuz dah jadik senior..just senior, but not very the senior ocay..hehe

overall my class seems to be like usual..minggu pertama bermula dengan hari2 yang relax tapi agak kelam kabut..masih pening untuk susun & daftar subjek..n of cuz have to be much more prepared on my thesis project...so walopon untuk semester 5 aku akan free pada hari rabu n jumaat..tapi keseluruhan masa free tu akan diisi dengan researching.. huu~


here are the subject...hahai...gogo chayok to myself..!!!
EBI3095 International institution & consultancy
EBF3073 Inter. finance
EBE2023 Economic growth & developement
EBE3013 Current economic issues
PBI1012 English 4 profesional purpose
n one 'PENDING' subject..
so 6 subjek untuk di-clear kan dalam seminggu memang senang..around 3 days seminggu je pagi petang..malam relax..TAPI due to my final year project, i've to put 110% efford on that cuz kalo GAGAL, kene repeat SETAHUN..nehiiii.....so will be bz lah aku kunun nya lepas ni..
i've choose the title maself : The Demand of Islamic Banking Services: Empirical study in Kedah
under my fave. lecturer: Mr Puah Chin Hong...
n our target: "complete chapter 123 dulu semester ni......" said my SV....
then ready for your 'pre-VIVA'...muahaha..cam phd Jah Wou laks...gegege
harap dapat setelkan sume keje ontime..insyaallah..!

2 comments:

MsLieBe said...

international finance - kacang!
thesis - tjuk gempak! menarik! put 200% la on ur thesis! cm aku, ari xde kelas g jumpe SV. lps mgrib br blk.. ble dkt2 ujung everyday lps subuh g, mgrib br blk.. ngehehe.. viva? woh00.. i dont like it..

ladybird said...

kacang???banyak calculation la wehh
adoyai...
ha a, aku pon TER-daftar bawah SV yang rajin bertanya sal pogres pojek..hampeh..

Back to Top