Pages

4

Shawl @ jalan TAR

At the last day before "i'm leaving on a jet plane" to kuching, sempat laa aku jenjalan kat jalan TAR n area depan SOGO tu..actually my friend kat sarawak tu order kain baju kurung..then it forced me to have a walk around there....huhu..sorang2 pulak tu..tp keje aku memang paling menjadi bila aku sensorang..kui kui..

So jalan punye jalan, sempat jugak la aku snap-shot beberape pic untuk dikongsi..skrang kan musim SHAWL..aku tgok banyk gile shawl cecantik bergantungan kat situ..perghh....

Dalam aku meninjau2 tu, ade la 1 kedai ni yg menarik perhatian...walopon sume kedai jual menda yang sama, tapi kalo bargain sambil buat muke tecian..memang boleh dapat murah..


..and this is it...

banyk gak design cecantik...geram pulak aku tengok..even aku x penah pakai shawl pon b4 dhis, cam tertarik lak aku untuk beli sehelai...then banyak sangat chioce..pening aku nak pilih..

end up...aku telah pilih 2 helai shawl yg bg aku TERCANTIK..haha..tp aku x bape arif sgt la tentang pemilihan corak shawl ni..
so what u guys think?ok x taste aku??ngeh ngeh..i bought this 2 shawls dengan harga 15 bucks je..means sehelai 7.5 la..kalo kat kedai lain, one item for 10..aku dah jimat 5 ringgit..worth2..



nanti bila lelame pakai, n rase macm best..leh laa aku oder on9 lak from tokey2 shawl yg merangkap kawan2 aku tu..keke...selamat ber-SHAWL..

4 comments:

siti h a j a r .a. said...

Wahahahah!
Freaaaak!
Nnt, nak pegi jgk!
Before raya.
Tp kan skrg, sejak bergelumang dgn dosa, eh dgn shawls, aku mcm loya smcm je dgn shawls.
Nak beli pun xrasa pape.
Rasa sama jeeee!
Hahahaha


Btw, gue ade cerita Perempuan Berkalung Sorban tu.

ladybird said...

loya semacam ngan shawl???
weyy ko bukan tokey shawl ker????

hah..best x movie tu??
wey jat, mane kedai tropicana bf lu??
x tayang pon kat blog...?

MsLieBe said...

huu..
aku pn da loya dgn bju..
hahaha..
jatt, nk ikuttt!!
bwk aku skalii!!
jom jom jom!

ladybird said...

huii biar betol korang nih..
camon la..enjoy d life!

Back to Top