Pages

5

hari membeli dan membelah..

dah lama tunggu hari nih...sebab me & my friends nak g explore 1 tempat ni...
namanya serikin...
tempat ni actually at the border between s'wak & indon..
maka bermula lah sesi penjelajahan melihat bumi tuhan..
sewa kreta half day jer...tp alhamdulillah...finally sampe juak!
actually this is my second time going there..but this time lain skit sebab plan betol2
huk..huk..

perjalanan mengambil masa hampir 2 jam..jalan memang tak smooth langsung..jalan cuma 2 lane je pegi balik..then banyak sangat lori besar sebab on d way nak g tempat tu, memang pass by banyak bukit n kilang simen..i guess la.


mase on the way tu sempat aku snap gambar..cuz takut tetido..hehe..cantik nya awan...

finally.....



we reach there..yeyy...tempat ni macam pasar je sebenarnye..open only on weekends..

ni one of my friend la janet a.k.a d DRIVER yg bertanggung jawab diatas journey kami kali ni..then telekung & handbags tersangat la murah..

on that day..aku borong 3 telekung n 3 handbags d & g, Bonia n LV

fuiyooo....dasyat nye brand..

untuk sape lagik kalo bukan orang kampung..miahaha

habis la orang2 kampung CORNVILLE tertipu pasnih..heheh


ini pic yang 1st time g..tempatnya macam tu lah..a long street with people selling omost the same things..

hah..i'm wearing RAYBAN babe..sebab sunglass besepah..10 rgt plak tu..cangak lagi? panas & penat..tp cam amy cakap la...BERBALOI-BALOI


end up balik dengan kreta yang penuh dengan barang..

next time kalo famly ada, insyaallah sampe la lagi kat sini kot..

go i must...return i will.....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
haha...sebenarnya lom habis citer gie..that was just a part of the day untuk hari membeli dan membelah...journey diteruskan untuk mencari pot seterusnya..
jeng..jeng..jeng...tempat apakah ini???sale sampe 70%???mane bole tahan..
walopon letih nak mampos g jalan kat serikin, kitorang lepak gak kat pasaraya SPRING ni

dasyat betol dia nya clearance..memang clear habis aku sapu..gugugaga

pergh..kesimpulannya..dah start elegik dah ngn mesin ATM skarang

muahaha......

5 comments:

Jah Wuo said...

alaa gamba handbag2 tu mane?
bab2 shopping tak hingat ni i mmg berminat
gegege

ladybird said...

ehehe..
tu sume handbangs oldies je..untuk warga emas kat umah..
nanti free org tunjuk..
tp mase kat spring tu, org dpt suar cotton padini 32rgit je kak jahh..normal price 97rgt..gle best!

Jah Wuo said...

wahhh gile laa
sy dpt jean padini 13 hinggit ok
and jean see also 13 hinggit
ngeh ngeh ngeh
and 1 sluar keja padini 11 hinggit
gegege

Jah Wuo said...

see=seed

ladybird said...

weii biar betol 13rgt?
mlampau tuu..ori ke tak??
bli kat KL blehh arr nak blagakk..
ceh...hahaa

Back to Top