Pages

3

appy bap-daye!!!



Dah bpe tahun kenal, baru aku prasan muka bf aku nih cam lanun..haha

To ygyg:-

happy bufday..
harap dipanjangkan umur dan dibanyakkan 'breakdown'..(sbb leh claim OT kan?keke)
moga dikurniakan kesihatan yang baik untuk bekerja & beribadat..
kejalah ajin2 ye yg..cepat kaya cepat kawen...hihi
jadilah pekerja CEMERLANG tnb bg sluruh malaysia ekk...hidup zul!!!
jaga safety masa keja ye encik pirate!
tolong laa jangan main bola sampe capit...plz3..nanti tamau jalan ngn u dahh!!

walopon hari bufday kena keja, tp leh jugak spend time ngan semua orang malam tu kan??

Finally.. tolong la jangan pose macam nih:-

(nak transform jadik back-how ke ni yg??)
atau mcm nih :-

(sebab terserlah pewut boncit cyg..hehe)
dan paling tak tahan mcm ni lah:-

(alolo..)


dan macam2 lagi pose yang pelik2..tak larat nak upload..sebab nanti akan dimasukkan ke dalam blog..muahaha...padan muka..
p/s-->komen jgn tak komen..kasi rapatt punya..hehe

3 comments:

zerockx [KEMBALI] said...

apa pasaii uncle jadi captain tuhh arghh tidakkkk!!!! wuuu >.<

MsLieBe said...

huhuhu..
mmg xptut buat gaye2 cmgitu..
huhuhu..
no no no..
no zoul sparrow kayh!
bg pkai celak sket...
ngee..
sapo edit neh?? huu..

pelajar tahun tiga said...

zerox: sebab dalam banyak2 muka, muka uncle yg sebijik cm captain barbosa....hehe

aku le yg edit tina...awek mna lagi...huhu

Back to Top