Pages

5

trans-for-masi....

Salam…

Yeah..bumblebee muncul kembali! Sejak akhir dan akhir ini, aku asik tido x lena je memikirkan kehebatan crita TRANS ni..rasanya tak sanggup untuk let go for the second time…huhu.masa transformers 1 kuar, aku dengan susah payah nya que up untuk dapatkan sekeping tiket…but finally I have to let go my only chance to watch that show cuz that evening…. I've ve to catch my train to kl..GOSH!!!ni semua sebab pendaftaran masuk UNIMAS punya pasal laaaa..rasanya sampai mati pon aku takkan lupa..betapa frust nya tak dapat tengok movie tu that time..dan dengan berat hati and dengan penuh rasa tak hati, aku tepaksa pass tiket tu kat cik tina…las2 aku sendiri kena tgok dvd kelabu asap..($%^&*$#$%)..

And for this time…dengan sedikit perancangan yang agak rapi, aku akan RIVENGE OF THE FALLEN!! Yeahh…kali ni walau taik bintang jatuh pon aku tetap nak tengok jugak2 cita nih..tp, belom apa2 lagik plan aku tu cam seems to be failure! Hampes…awal2 pagi 24hb, abg tajol, my ofis-mate yang ber-iyeiye jugak nak tgok cita tu mention satu bad news – tiket kat central square dah fully book sampe ahad…erkkk…means kalo aku nak tgok jugak kat CS..will be on Monday laah kot..WTH..!!!!

Kes malang yang keseterusnya – for the preparation, aku dah pon sambar tshirt TRANS kat petronas tu..super cool cuz cuma rm10 jerk....n cuz terlalu excited, lepas mandi twus aku pakai untuk tido..(patotnya nak pakai time g tgok wayang) tapi tah la apa nasib malang aku nih, that nite adik aku swuh refill ink printer..dengan sedap nye aku pon inject arr ink tu..sedar2, ada 1 DOT kat tshirt trans aku…weyyyy aku baru pakai baju tu 2 jam lebey…this is so damn unfair!!!! Bila cuci, TAK HILANG pon dot tuh…huaaaaaa…….
Oh tidak..aku kena kuatkan smangat…nampaknya begitu banyak anasir2 yang akan cuba menggagalkan niat aku nih….hurm..

Saturday – 27th – going to be his bufday…hopefully dapat spend time together nonton movie yang best dengan orang yang paalingg best..insyaallah!!!!
harap2 lepas berdepan dengan beberapa situasi sukar, frustrated2 days.. akan berbayar dengan satu hari yang membahagiakan.... n this is what I called – R.I.V.E.N.G.E of the FOW – LENT!!

5 comments:

Fuza Sarif said...

sila bg review lepas tgk
nk bawak pakcik sarip g tgk laa
dia dah tgk yg first nye
i'm not a fan laa
sorry! hok hok

pelajar tahun tiga said...

hehe...
duration untuk filem ini adalah = 2 jam 45 minit..so be prepared pak cik sarip..bring along ur socks with u..hehe

MsLieBe said...

hahaha..
me da tgkkk!!
suke suke suke!
ade sesape nk ajak aku g tgk lg x?
cite neh mmg gempak si0tt!!
sound system begitu mencabar minda..
sblum msuk wyg kne free ur mind dlu kayhhh!!

p/s: ade sesape nk ajak aku g tgk lg x? nk tgk lg.. huu..

zerockx [KEMBALI] said...

last skali optimus prime mati.. jgn tengok k... wahahahahah spolier2

pelajar tahun tiga said...

mana ada optimus prime mati..dia pengsan jer ar..
wei zerox, lu tgok kat panggung metrowealth kot..cuz kalo kat panggung metrowealth memang ending de sampe optimus mati je..
muahahahahaha.....

Back to Top