Pages

9

drag me to heels...muahaha


yeyy...finally kasut yang di idam-idamkan dapat dibeli jugek..apa macam?leave laa komen skit since this is my 1st heels ever in my life..lolx..tah laa kenape..all of the sudden jerk nak beli kasut nih (tanpa menghiraukan harga n bajet yang ada..hukhuk)
so rite after aku dapat kasut ni, terus pakai g ofis..best2.bila sampai kat ofis, rasa tinggi laa sesangat..even lebey tinggi daripada pak guard n my BOSS..haha..
Cerita bermula selepas aku dengan tak sengaja nya masuk vincci..ala sesaja cuci mata..1st week dah bekenan dah tgok..2nd week lepas dapat gaji yg seciput tuu...gua raser nak angkat terus..sesampai je kat vincci, skali dia diskaun lak 20%...cangak lagi???beli la..pastu habis trus duit..sob3...
my mood: lalala..dapat kasut baru...lalala

9 comments:

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

kasut tue sgt cntik
sy jeles
=(
nak pinjam...hahaha

pelajar tahun tiga said...

hehe...check it out at vincci outlet yg terdekat..
my mom cakap..along, 4 de first time u look like ur ages..hukhuk..dalam maknanyer tuh..

Khairun Nazihah said...

hahah coolio beb~
wedges from vincci mmg menarik..,
first tgk da tau tu vincci hehe
selamat praktik pakai heels (^_^)

pelajar tahun tiga said...

weyhh..this heels wuz dragging me to HELL...
huaa..akit woo kaki..

janetchong said...

finally i saw u.....
neva think twice if tat stuff from vincci....
juz touch n take den pay at counter...
gud choices n not very the auntie type....

janetchong said...

if u r not given a choice..... den u go 2 buy lady's choice....hahah....

Fuza Sarif said...

interesting taste
tapi Vincci mmg makan kaki
better Vinss or apa ntah lg satu kasut buatan malaysia ni
tapi design dia menarik laa deea

siti h a j a r .a. said...

Cunnnnnn buddy!
Hahaha
Tp kasut Vincci keras.
Hehe
Later, find new one tau tau!
Welcome to my world :p

pelajar tahun tiga said...

ade plak bli kasut baru...
tak po lah tgu org2 yang murah ati nak tolong belikan..huhu

Back to Top