Pages

2

"the revenge is mine" said The Fallen...

salam again...

Yeahhh...finally i made it...setelah aku merasakan aku ni memang takde jodoh ngan citer transformers..akhirnya Allah perkenan jugak doa aku...what a touching day..at 1st, aku dah pon g sunway on saturday..with my cousins lah cuz nak spend masa ngan orang 'tersayang' dah hancus sebab orang tu kena berkhidmat untuk negara..so tak kisah lah, my cousins pon orang2 tersayang aku jugak kan..


Bila sampe je, memang aku dah agak tiket dah habis...(satu lagi kecelakaan???)full house for the whole day..then frust ar sume orang...sebagai nak menebus kekecewaan, mak kepada budak2 tu suggest tengok cite nite at the muzium...nasib baik cadangan diterima..hehe..tp bersyarat. MAMA KENE AMIK TIKET TRANSFORMER UNTUK BESOK...muahaha..bijak2 cousins aku nih..end up bukan mama,KAK LONG jugekk yang kena que up..hahai..anything for you lahh kanak2! then we're still having fun eventhough takleh tengok autobot beraksi hari tu..

kanak2 yang slalu buat aku tersenyum


On sunday, semua teruuujaaaaa sangat nak tgok transformers.semua pakai cantik2 ensem2 kecuali aku..haha..aku sarung sweater je cuz wayang tu cejuk cam kat kutub..ngee..

sempat gak aku pose blakang poster 'the fallen'..hehe..muka kupuasan sbb dah x frust dah..

Hari tu memang aku tak leh lupa la..i'm having so much fun dengan cousins aku yang kecik2 comey nih..then sonok lak aku tengok muka sorang2 tahan kencing sebab tanak terlepas satu scence pon dalam movie tu..hehe..bila part optimus prime mati lagik arr aku tak tahan. muka cuak je sorang2..kekeh..dah la makcik aku datang angkot naik alphard, pop corn pon die sponsor jugak...best tuuuuu..layan je aku makan pop corn free 2 hari berturut-turut...

So what can i say, jangan laa give up kalo menda yang dirancang tuh x jadik..sebab akhirnya pasti ada yang mendengar doa anda, dan menggantikan dengan satu perkara yang jauh lebih baik dari yang anda sangka....insyaallah...

2 comments:

MsLieBe said...

huhuhu..
aku rindukn optimus prime..
sape nk bwk aku g tgk lg neh.. =(

pelajar tahun tiga said...

optimus da begabung ngan robot tua tuh..jd tah pape jerk...

Back to Top